Contact

SAU APEL 0724.372.866

Vanzare apartamente

Viva City s-a născut în 2008 ca un proiect rezidențial inovator.

Am dorit să creăm un spațiu în care să creștem ca dezvoltator imobiliar, oferind clienților noștri un parc privat și facilități sportive pentru a se bucura de acestea la fel ca de calitatea apartamentelor noastre noastre. Pe scurt, nu am vrut să construim doar simple clădiri, vrem să creăm locuinte.

Zece ani mai târziu și cu mai mult de 400 de locuinte vândute, ne confruntăm cu viitorul încercând să ne autodepășim

Pentru a sărbători cea de-a zecea aniversare, am început construcția a 300 de apartamente împărțite in trei turnuri noi și vom finaliza urbanizarea cu o piscină olimpică încălzită. Acest spatiu reprezinta unul dintre cele mai moderne facilități din Cluj-Napoca, care ne îndeplinește dorința de a continua îmbunătățirea caselor viitorilor clienți este de asemenea si un semn al recunoștinței noastre față de cei care au avut deja incredere în Viva City.

Filozofia noastră de imbunătățire, de crestere a calităților si a facilităților din fiecare construcție nouă este impărtășită si de Vires Construct, firma de construcție responsabilă de realizarea Viva City.

Această companie românească aparține holdingului internațional Grupo Herce, care are mai mult de treizeci de ani de experiență în domeniul construcțiilor.